Detta behöver du:
3 stora stjälkar rabarber
1-2 dl hallon
150 gram smör
2 dl Jyttemjöl (Vetemjöl 2,5 dl)
2 dl havregryn
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk potatismjöl
Kanel

Så här gör du:
Ansa och skär rabarber i i bitar och lägga dessa i en smord form
Tillsätt hallonen och pudraöver potatismjöl och 1 dl socker.
Blanda ihop alla torra igredienserna och knåda ihop detta med smöret och strössla över rabarbern
Pudra sedan över lite kanel. Grädda i ugnen i ca 30 min i 200 grader
3 stora stjälkar rabarber
1-2 dl hallon
150 gram smör
2 dl Jyttemjöl (Vetemjöl 2,5 dl)
2 dl havregryn
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk potatismjöl
Kanel


Ansa och skär rabarber i i bitar och lägga dessa i en smord form
Tillsätt hallonen och pudraöver potatismjöl och 1 dl socker.
Blanda ihop alla torra igredienserna och knåda ihop detta med smöret och strössla över rabarbern
Pudra sedan över lite kanel. Grädda i ugnen i ca 30 min i 200 grader
