Oumph med kål

Detta behöver du och så här gör du:
Oumph (med smak av vitlök och timjan)
Gullök
Vitkål
Bladspenat
Olja
Soja
Örtsalt

Fräs hackad gullök och Oumph  i lite olja.
Håll sedan i en gnutta soja och stek ytterligare någon minut. 
Lägg sedan ner strimmlad vitkål och bladspenat och låt allt fräsa i några minuter
Krydda med Örtsalt


 

Dumlemuffins

En av mina absoluta favoriter är dumle och jag har testa många olika bakverk med denna goding
Ett nytt bakverk som jag nyligen testat är dumlemuffins. Receptet jag använt mig av kan du hitta här 
Dumlemuffins



För att gör den glutenfri bytte jag ut vetemjölet mot 2 dl teffmjöl

 
 
 
 

Gratinerad Kyckling med Grönsaker

Det här behöver du och så här gör du:
Kycklingfileér
Grönsaker (Zucchini, Tomater, vårlök)
philadelphiaost
Cremebounjour Vitlök
Creme fraiche
Västerbottensost 
Kryddor


Lägga ner fileérna i en ugnsform och krydda. Lägg i valfria grönsaker.
Blanda ihop färskostarna och creme fraichen och bre ut detta över kycklingen samt grönsakerna.
Toppa med lite riven ost. Gratinera kycklingen i ugnen i ca 30 min i 175 grader