Detta behöver du:
Så här gör du:
Skala och hack rotsaker till stavar, ringla över olja samt krydda.
Rosta i ugnen i ca 25 minuter i 225 grader
Putsa och skär fläskfilen och skär i medaljonger.
Stek och krydda medaljongerna någon minut på vardera sida
Blanda i hop 2 dl riven lagdrad ost, strimlade soltorkade tomater,
1-2 msk röd pesto, fin hackad persilja
lägg kättet i en ugnsfast form och toppa köttet med oströran
Gratinera i ugnen i ca 5 min i 225 grader.

Skala och hack rotsaker till stavar, ringla över olja samt krydda.
Rosta i ugnen i ca 25 minuter i 225 grader
Putsa och skär fläskfilen och skär i medaljonger.
Stek och krydda medaljongerna någon minut på vardera sida
Blanda i hop 2 dl riven lagdrad ost, strimlade soltorkade tomater,
1-2 msk röd pesto, fin hackad persilja
lägg kättet i en ugnsfast form och toppa köttet med oströran
Gratinera i ugnen i ca 5 min i 225 grader.
