Squash- och färslasagne

Detta behöver du och så här gör du:
Olja
2 vitlöksklyftor
1 chili
500 gram färs (köttfärs/vegfärs)
Örtsalt
Peppar
Liten burk med keso
1 Förpackning crème fraiche
1 Squash
2 dl Riven ost
Olja
2 vitlöksklyftor
1 chili
500 gram färs (köttfärs/vegfärs)
Örtsalt
Peppar
Liten burk med keso
1 Förpackning crème fraiche
1 Squash
2 dl Riven ost
Fräs hackad chili, vitlök och färs i en stekpanna.
Tillsätt en förpackning krossade tomater och låt det puttra i ca 10 min.
Krydda med örtsalt och peppar.
Blanda ihop keso och crème fraiche i en skål.
Hyvla squashen med hjälp av en osthyvel.
Varva sedan Squash, Färs och Kesoröran i en inoljad form för att sist avsluta med den rivna osten
Grädda mitt i ugnen 175 grader i 40 min